Image
Image

Kupnja komunalne opreme i uređenje javnih površina

Završen je projekt pod nazivom „Kupnja komunalne opreme i uređenje javnih površina.“ Cilj projekta bio je uređenje javnih površina na području Grada Obrovca te kupnja opreme za učinkovitije obavljanje komunalnih djelatnosti.

U sklopu projekta uređeno je dječje igralište postavljanjem antistress podloga što predstavlja dodatnu sigurnost za djecu prilikom korištenja sprava te ublažava padove djece. Apsorpcijom udara prilikom pada znatno je umanjena mogućnost ozljeđivanja. Osim navedenog, kupljen je i visokotlačni stroj za čišćenje i pranje javnih površina na području Grada Obrovca.

Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine kroz Javni poziv za sufinanciranje projekata gradova i općina za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda u 2023. godini.

Ukupna vrijednost projekta iznosila je 18.950,00 EUR-a, a Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine je sufinancirao projekt sa 9.400,00 EUR-a.   


Ispis