Image
Image

Javna tribina na temu gospodarenja otpadom u sklopu projekta „Razvrstaj i Recikliraj“

U srijedu, 27. veljače 2019. godine s početkom u 10:00 sati u maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Obrovcu održat će se javna tribina/edukacija na temu gospodarenja otpadom koja će se provesti u sklopu projekta „Razvrstaj i Recikliraj“.

Pozivaju se svi građani sa područja Grada Obrovca da se na tribinu odazovu u što većem broju kako bi iz prve ruke dobili niz korisnih informacija o svemu što ih zanima u vezi s tematikom odlaganja i razvrstavanja otpada i njegova zbrinjavanja.

Na javnoj tribini će se dijeliti vodiči o razvrstavanju otpada koji su izrađeni u sklopu projekta. Svako kućanstvo na području obuhvata projekta će dobiti vodiče o razvrstavanju otpada, gdje će, između ostalog biti navedeno i vrijeme odvoza komunalnog i glomaznog otpada, upute za recikliranje i kompostiranje te ostale informacije.

Projekt Projekt „Razvrstaj i Recikliraj“ se financira kroz Program izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. Ukupna vrijednost projekta iznosi 429.764,56 kuna, a bespovratna sredstva su odobrena u iznosu od 365.299,87 kuna, što je 84,9999986% ukupno prihvatljivih troškova.

Nositelj projekta je Grad Obrovac, a projekt obuhvaća sljedeće jedinice lokalne samouprave: Grad Obrovac, Općinu Jasenice, Općinu Novigrad, Općinu Poličnik, Općinu Posedarje, Općinu Starigrad, Općinu Ražanac, Općinu Vrsi i Općinu Zemunik Donji.

Plakat - Razvrstaj i Recikliraj - Obrovac

esif logo 


Ispis